Webshops

Onze webshops maken van jouw bezoekers kanten.

Bel ons voor advies

Webshops

Iedere online winkel is anders, net zoals iedere fysieke winkel dat is. Een klant koopt alleen een product als hij zich goed voelt in deze omgeving, als hij ‘de aard heeft’ en als hij zeker weet dat hij gemakkelijk, zonder al te veel poespas, dat product kan kopen waarnaar hij op zoek is.

Het is dus het belangrijkst je te verdiepen in je klant en je webshop precies af te stemmen op zijn wensen. En dat is wat we doen bij Shazzoo. Onze webshops zijn geen standaard winkels. We volgen altijd de wens van jouw klant. Door daarnaast klantgegevens achter de schermen te meten en inzichtelijk te maken, kunnen we op basis van feitelijke gegevens altijd waar nodig bijsturen en jouw webshop te alleen tijde aantrekkelijk en klantvriendelijk houden.

Wij vertellen je direct

  • Hoe jouw website aantrekkelijker wordt.
  • Hoe ons doordacht ontwerp leidt tot een flinke omzetstijging.
  • Hoe onze klanten Shazzoo ervaren.
  • Hoe je meer klanten trekt met een simpele en gratis tool in je website.
  • Hoe klanten gaan voor kwaliteit boven prijs.
  • Wat klanten van jouw website verwachten.
  • Hoe je jouw klant aanzet tot actie.

Onze passie en betrokkenheid zijn jouw meerwaarde

Shazzzoo maakt op maat precies die perfecte website, die unieke webshop of interactieve app voor jou. Dit doen we met passie en betrokkenheid en met het in kaart brengen van niet alleen jouw wensen maar juist ook die van jouw klanten. Wie zijn zij en wat willen zij precies. Met behulp van deze informatie bouwen wij voor jou een oplossing die echt werkt en die waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Is ons product gereed dan gaan we daarna samen met jou op zoek naar hoe je kunt blijven voldoen aan de behoeften van je klant en hoe je meer klanten en dus meer business kunt genereren.

Met dit creatieve team konden we een goede visuele inhoud geven aan onze visie. Wat een sterke partner.

Eduard Visser - Senior Vice President / Managing Director Philips

Klanten die al voor ons kiezen: