Onze werkwijze

Onze werkwijze volgens een vast stappenplan is uniek. Download hier ons stappenplan en ontdek hoe wij met deze werkwijze ook voor jou dat resultaat kunnen bereiken dat jij graag wilt zien.

Ons unieke stappenplan

Werkwijze

Stap 1 Intake

Onze intake is de eerste stap naar een creatief eindproduct. In een goed gesprek horen we graag je ideeën, wensen en je doel. We voeren dit gesprek het liefst op locatie zodat we voeling krijgen met waar je voor staat en waar je voor gaat.

Stap 2 Online strategie

Alles dat in het intakegesprek ter tafel is gekomen, verwerken we in een conceptplan. Hierin staan je missie,  je visie en je doel  maar ook je persoonlijke wens hoe jij je site/shop of app vormgegeven wilt hebben. Wat is voor jou die must en wat kan die must-have zijn.

Stap 3 Cardsorting

Vervolgens gaan we met het hele team en samen met jou brainstormen over jouw concept. Wat zou je graag willen en wat nu net niet, waar wil je de nadruk op gelegd zien en wat is je corebusiness. Aan de hand van ‘post-it’s’ schuiven we net zolang totdat jouw wens op papier de juiste vorm heeft.

Stap 4 Designboard

Het via de ‘post-it’s’ gekozen concept vertalen we in stap 4 naar beelden. In de vorm van een designboard visualiseren we, waarna het mogelijk wordt gerichte keuzes te maken omdat je doel ‘zichtbaar’ is geworden.

Stap 5 Wireframe

De volgende stap is het omzetten van het designboard naar een wireframe. De basis van de site krijgt hiermee vorm. Zie het als de bladzijden en hoofdstukken van een boek, maar nog zonder letters.

Stap 6 Visual design

Via de wireframe gaan we over in een visual design. De site krijgt hiermee al een echt uiterlijk. Je kunt zien waar je onderwerpen komen te staan en hoe het op een pagina vorm krijgt. We hebben hier nog alle mogelijkheden om te veranderen en te optimaliseren, te bevragen en aan te passen. Jouw gevoel is hierin leidend.

Stap 7 Ontwikkeling & Implementatie

Ben je tevreden? Dan gaan we naar stap 7 in ons proces. De daadwerkelijke ontwikkeling van de site. Tot nu toe was het nog grotendeels een statisch geheel, na realisatie van stap 7 heeft de site min of meer haar definitieve vorm en inhoud gekregen, waarna we kunnen gaan testen of hij ook doet wat we beloofd hebben.

Stap 9 beheer & optimalisatie

We maken onze websites in WordPress, een internationaal zeer hoog aangeschreven en veilig product dat prachtige resultaten geeft en dat in beheer gemakkelijk is. We leren je hoe je je eigen content kunt beheren en hoe je je shop kunt managen. Je zult zien dat het niet moeilijk is.
Er kunnen zich nog kleine onvolkomenheden aandienen, die maken we uiteraard in orde en dan wordt het tijd voor de champagne; de oplevering. We hebben met heel veel plezier aan jouw product gewerkt en zijn overtuigd dat je het rendement gaat behalen wat je voor ogen hebt. Tijd voor een feestje dus.

Met dit creatieve team konden we een goede visuele inhoud geven aan onze visie. Wat een sterke partner.

Enkele bedrijven die u voor gingen